ESTÜ'den Haberler

(Son Teslim Tarihi: 19 Mayıs 2022 saat 23:59) 15. Proje Fuarı Yarışması Hakkında

TR: Dekanlık tarafından bazı tarihlerde güncellemeye gidilmiştir. Detaylı bilgiye aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir:

https://mfprojefuari.eskisehir.edu.tr/tr/Duyuru/Detay/dosya-teslim-tarihleri-guncellendi-15-proje-fuari-ve-yarismasi-3-ogrenci-konferansi-

Yarışmaya katılacak öğrencilerin bu bağlantıdaki örnek dosya içeriklerini hazırlamaları gerekmektedir.

  • Öğrencilerimizin posterlerini 19 Mayıs 2022 Perşembe günü 23:59'a kadar aşağıda verilen bağlantıyı kullanarak teslim etmeleri gerekmektedir. Toplu basım işlemlerine başlanacağı için bu tarihe kadar teslim edilen posterler dekanlık tarafından basılacaktır. Please click to upload your files
  • 19 Mayıs'a projelerini yetiştiremeyen ya da posterlerini kendileri bastırmak isteyen öğrencilerimiz, 60 cm x 90 cm boyutunu bozmamak kaydıyla posterlerini kendileri bastırarak  26 Mayıs saat 13.00'a kadar posterlerini fakülte sekreterliğimize teslim edebilirler.
  • Özet, video ve tanıtıcı sunum dosyası 26 Mayıs saat 13.00'a kadar bölüm etkinlik komisyonuna iletilmelidir. Jüri değerlendirmesine toplu halde iletileceğinden bu dosyaların da gecikmemesi önemlidir.
  • Değerlendirme kriterleri için tıklayınız. Poster ve sunum dosyaları hazırlanmadan önce değerlendirme kriterlerinin incelenmesini tavsiye ederiz.
  •  Etkinlik için detaylı bilgiye mfprojefuari.eskisehir.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

15th Project Fair and Competition will be held on 30 May 2022 in EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Fuaye Alanı (Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi). In addition, the 3rd student conference will be on 31 May 2022 with the presentations of students with high rankings. The due date for submitting the project poster is 19 May 2022 at 23:59. Please see the document (link given above) as a guideline for the preparation of the documents. You can submit your files (please create a .zip/.rar file from your documents and video if possible and write down the project title as the file name) by clicking the following link:

Please click to upload your files

15. Proje Fuarı - Proje Bilgileri

15. Proje Fuarı Yarışması Sunum ve Video Oluşturma Dokümanı.pdf