ESTÜ Duyurular

Research in sth. Dersleri Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

Research in ile başlayan 4. sınıf derslerinin alınabilmesi için dersi veren öğretim üyesi ile iletişime geçilmeli ve ekteki dilekçe doldurulmalıdır. Bu dersler ekle-sil haftasında açılacaktır.

Dikkat edilmesi gereken hususlar:

1-     “Research in ….” başlıklı derslerden, her dönem için sadece 1 adet seçilebilir.

(Güz+Bahar = Maximum 2 adet)

2- Bu dilekçe en geç 20 Eylül 2024 Cuma saat 18:00’a kadar Bölüm Sekreterimiz Tuğçe Biçer’e elden veya taratıp e-posta (tugceozdemir@eskisehir.edu.tr) ile gönderilmelidir. Öğretim üyesi ve öğrenci imzalarının eksik olduğu dilekçeler işleme konulmayacaktır.

3- Kontenjanlar; Kayıt haftasında pasif (0) kalacak ve Ekle-sil haftasında aktif hale getirilecektir.

Dosya Adı Tarih Boyutu
(2024 - 2025) Research Dersleri Ders Seçme Dilekçesi.docx 18.09.2024 16:05:03 17,11 KB İndir Göster