ESTÜ Duyurular

ESTÜ-TEKNOTAM Akademi Eğitimleri Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz,

TEKNOTAM Teknoloji Araştırma ve Geliştirme Merkezi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile Üniversitemiz arasında imzalanan iş birliği protokolü ile hayata geçen ESTÜ-TEKNOTAM AKADEMİ yeni dönemine başlıyor! 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi’nde sektörün uzmanlarından eğitim alacağınız ESTÜ-TEKNOTAM Akademi’nin eğitimlerine katılabilirsiniz.

Öğrencilerimiz program kapsamında TEKNOTAM uzmanlarıyla geleceğin yazılım teknolojilerini tanıyacak ve son gelişmeleri takip etme imkânı yakalayacaklardır. 31 Ekim Salı günü saat 16.00’da TEKNOTAM Teknoloji Genel Müdür’ü Ali Adil Ünlükal’ın akademi programı çerçevesinde vereceği yüz yüze seminer ile başlayacak olan program, her hafta Salı günleri 16.00-18.00 saatleri arasında farklı yazılım teknolojileri üzerine düzenlenecek olan çevrimiçi eğitimler ile devam edecektir.

Eğitimlere katılmak isteyen önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerimizin 5 Kasım Pazar günü saat 23:59’a (süre bir hafta uzatıldı) kadar başvurularını https://forms.gle/b8y8NuM2D1kKfTuj6 adresi üzerinden tamamlamaları gerekmektedir. Başvurunuzun kabul durumu “ogr.eskisehir.edu.tr” uzantılı mail adresleri üzerinden e-posta ile sizlere iletilecektir.