ESTÜ Duyurular

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Akran Destek Programı(Süre Uzatıldı)

Değerli Öğrencilerimiz,

Deneyimlerinizle sizler gibi öğrenci olan akranlarınızın öğrenme süreçlerine destek olmak ister misiniz?

Akran Destek Programı Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencilerinin dersleriyle ilgili konularda akranlarından akademik destek almasını amaçlar. Program kapsamında, gereksinim duyan öğrencilere, deneyimli öğrenciler tarafından ders/laboratuvar çalışmalarıyla ilgili konularda (soru çözme, anlaşılmayan konuların üstünden gitme vb) ve/veya (engel durumu var ise) fiziki destek sağlanması hedeflenmektedir.

Tamamen gönüllü öğrencilerimizle yürütülecek olan bu süreçte rehber öğrenci olmak isteyenler ekteki rehber öğrenci başvuru formunu doldurarak Bölüm Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Can Uysal'a (canuysal@eskisehir.edu.tr) iletebilirler.

Son Başvuru Tarihi: 6 Kasım 2023

Dosya Adı Tarih Boyutu
Rehber_ogrenci_akran_destek_programı_afis_sablonu_güz23.pdf 30.10.2023 12:10:14 3,91 MB İndir Göster
Rehber_Ogrenci_Basvuru_Formu_Güz23.docx 26.10.2023 09:37:30 16,73 KB İndir Göster