Internship Follow-Up Table

Staj Takip Tablosu

Gönderilen staj raporları birkaç iş günü içinde tabloya işlenmektedir. Beş iş günü içinde işlenmeyen raporlar için eemstaj e-posta adresinden sorgulama yapabilirsiniz.

"Raporların Tamamlanma Durumu" işaretlenen fakat “Staj Sonu Formları” elimize ulaşmamış stajlarda tamamlanma durumu "TAMAMLANMADI" olarak gözükmektedir. Değerlendirme süreci ancak Staj Sonu Formları ulaştırıldığında başlamaktadır.

Değerlendirmede olup "Kabul Edilme Durumu" işaretlenmemiş stajların değerlendirme süreci işlemektedir. Stajların kabul edilmesi durumunda "Kabul Edilme Durumu" işaretlenecektir, aksi halde en az bir eksik kodu ile "Eksik Kodları" kısmından tablo aracılığıyla geri dönüş yapılacaktır. Eksiklerin giderilmesi durumunda eksik kodları güncellenecek ve eksik kalmaması durumunda "Kabul Edilme Durumu" işaretlenecektir.

Değerlendirmede olup "Kabul Edilme Durumu" işaretlenmiş stajlarda staj sonuçlarının bölüm başkanlığına gönderimi her haftanın cuma günü yapılmaktadır (resmi tatil ve izinler durumunda farklı bir gün de yapılabilir). Staj sonuçlarının iletildiği tarih tabloya not edilecektir. Sonuçların transkripte geçmesi imza süreçlerinin tamamlanmasına ve öğrenci işlerinin yoğunluğuna bağlıdır.

Published on: Thursday, August 19, 2021
Will be published until: Wednesday, December 1, 2021