2021-2022 (Güz+Bahar) Lisans Ders Programları (Kesinleşmiş)

2021-2022 yılına ait Kesinleşmiş programlar (Güz+Bahar) ek'te sunulmuştur.

Ders çakışmalarına itirazı olan öğrencilerin ek'teki dilekçeyi doldurup (onaylı transkript eklenmesi gerekmektedir), 18 Mayıs 2021, mesai bitimine kadar EEM Bölüm sekreterliğine eposta (fatmaozcetin@eskisehir.edu.tr) ile göndermeleri gerekmektedir. 18 Mayıs tarihinden sonra gelen itirazlar 2. Taslak düzeltmesi için dikkate alınmayacaktır.

Notlar:

1. Bu dilekçe ile sadece EEM bölümünde açılan derslere itiraz edilebilir. Ortak derslere (Yeşil renkli) ve sosyal seçmeli derslere (siyah renkli) ait değişiklik talepleri için dekanlığa başvurulması gerekmektedir.
  2. Erasmus dolayısıyla yurtdışında bulunan öğrenciler; dilekçelerini ve onaylı transkriptlerini arkadaşları aracılığıyla sekreterliğe teslim edebilirler.

Ders Programı yayınlama süreci

9  Nisan – 22 Nisan arası (1. Taslak programların yayınlanması ve itiraz dilekçelerinin toplanması)

13 Mayıs – 18 Mayıs arası (2. Taslak programların yayınlanması ve itiraz dilekçelerinin toplanması)

22 Mayıs (Kesinleşmiş Lisans Programlarının yayınlanması)