Yeni kayıt yaptıran YL ve DR öğrencileri - TAÇ701 ve TAÇ801 dersleri hk.

22 Mart 2020 tarihinde yürürlüğe giren yeni yönetmeliğimizde yer alan ve öğrencilerimizin alması için düzenlenen TAÇ 7 ve TAÇ 8 derslerinin (TAÇ: Tez Araştırma Çalışması) içeriği ekte verilmiştir. 2020-2021 Akademik yılı Güz döneminden itibaren, yeni kesin kayıt yaptırma hakkı kazanan tüm öğrencilerimize aldırılabilecek olan bu dersleri istenildiğinde mevcut kayıtlı öğrencilerimiz de seçmeli olarak alabileceklerdir. TAÇ 8 dersi, sadece yeni doktora öğrencisi olmuş adayımızın (mevcut kayıtlı doktora öğrencileri ve danışmanları hariç) atanacak Danışmanına yeterlik aşamasına kadar aldırılacak ders statüsündedir.

NOT: TAÇ 7 ve TAÇ 8 dersleri yeni kayıt yaptıran öğrenciler tarafından sadece bir kez alınacak derslerdir.

Ekli Dosyalar:
IÇERIK.docx