2020-2021 Bahar Ders kayıt haftası- Laboratuvar grupları hk.

Ders Kayıt haftası (22 Şubat-26 Şubat 2021 arası) :

Aşağıda belirtilen derslere ait; aktif grupların kontenjanları sabit,  pasif grupların kontenjanları ise sıfır olarak açılacaktır: Öğrenciler; sadece aktif gruplara kayıt olabileceklerdir. Aktif grupların tamamında kontenjan dolduğu takdirde; Öğrencilerin, pasif grup için kontenjan arttırım dilekçelerini 26 Şubat Cuma günü saat 12:00'a kadar, bölüm sekreterliğine vermeleri ya da burakbatmaz@eskisehir.edu.tr eposta adresine göndermesi gerekmektedir.

• Aktif grupların tamamının kontenjanları (100%) dolmadan verilen dilekçeler dikkate alınmayacaktır.
  • Aktif grupların kontenjanlarının daha fazla arttırılması mümkün değildir. Bu sebeple verilen dilekçeler işleme alınmayacaktır.
  • Erasmus sebebiyle yurtdışında bulunan öğrenciler; dilekçelerini, arkadaşları vasıtasıyla bölüm sekreterliğine teslim edebilirler.

Ekle-sil haftası (01-05 Mart 2021 arası) :

İletilen dilekçeler; 1 Mart Pazartesi günü Bölüm başkanlığı ve dersi veren öğretim üyesi tarafından değerlendirip, pasif grupların kontenjan durumları karara bağlanacaktır ve aktif hale getirilip getirilmeyecekleri 2 Mart Salı günü buradan duyurulacaktır.

Aktif gruplar                      Pasif Gruplar

EEM102 A-B-C-D-E-F-G                H