Project-Based Internship / Lande Endüstriyel Metal Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Avrupa Yeşil Mutabakatı (European Green Deal) ile Uyumlu Uçta Hesaplama Sistemleri Geliştirilmesi Projesi – Yeşil Dönüşüm Projesi

Staj Bilgileri:

Avrupa Birliği hayata geçirmiş olduğu Avrupa Yeşil Mutabakatı ile veri merkezleri ve diğer bilgi ve iletişim ekosistemlerinde 2030 yılına kadar sera gazı salınımlarında net sıfır emisyona erişmek ve kaynakların verimli kullanımı ile temiz ve döngüsel bir ekonomi yaratmayı amaçlamaktadır. Lande koordinatörü olduğu ECO-Qube Projesi ile uçta hesaplama uygulamalarında hem donanım hem de yazılım bileşenlerinin artırılmış kontrolü ile enerji verimliliği ve soğutma performansını artırmayı amaçlayan bütünsel bir yönetim sistemi geliştirmektedir. Yeşil Dönüşüm Projesi Lande, veri merkezlerindeki enerji verimliliği çalışmalarını Avrupa Yeşil Mutabakatı ile uyumlu bir şekilde geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Talep Edilen Stajyer Öğrencilerde Aranan Özellikler:

• Enerji dönüşümü ilkeleri, yarıiletken aygınların temelleri ve elektronik derslerini başarı ile tamamlamış olmak
  • İleri seviye İngilizce okuma/yazma/konuşma becerisi
  • Tercihen güç dağıtım ve depolama konularında ilgili
  • Tercihen proje döngüsü yönetimi konusunda ilgili ve TÜBİTAK vb. destek programlarında tecrübeli
  • 3 veya 4 sınıf öğrencisi

Stajların 90 iş günü üzerinden değerlendirmeler sonucunda başlaması planlanmaktadır.

Başvuru:

Başvurular 13.05.2021 tarihine kadar eemstaj@eskisehir.edu.tr mail adresine güncel CV ve transkript ile yapılmalıdır. Başvuru mailinde;

• EEM311 Principles of Energy Conversion
  • EEM210 Fundamentals of Semiconductor Device
  • EEM321 Electronics I

derslerinin güncel notları belirtilmelidir. Güç dağıtım ve depolama konularında yapılan veya yapılmakta olan çalışmalar ve TÜBİTAK vb. destek programlarında alınan veya alınmakta olan görevler bulunması halinde başvuru mailinde belirtilmelidir.

Başvurular 14.05.2021 tarihinde ARİNKOM'a iletileceğinden belirtilen tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilemeyecektir.

Ekli Dosyalar:
webinar.png