4. sınıf öğrencilerinin dikkatine

4. sınıfta olan öğrenciler:

(1) İSG 401 İş Sağlığı ve Güvenliği I (2+0) ve

İSG 402 İş Sağlığı ve Güvenliği II (2+0) derslerini almak zorundalar.

(2) Minimum 7 adet Mesleki Seçmeli Ders (minimum 35 ECTS) almalılar.

(3) Mesleki Seçmeli Derslerin minimum 5 adedi (minimum 25 ECTS) sadece bir Uzmanlaşma grubundan almalılar.

(4) Seçilen Uzmanlaşma grubuna ait zorunlu derslerin tamamını almalılar. (Bölüm web sayfasının UZMANLAŞMA GRUPLARI dosyasındaki kırmızı renkli olanlar)

(5) Bu sebeple, minimum 5+2 olacak şekilde mesleki seçmeli derslerini almaları gerekmektedir.

(6) Seçmeli ders kredi sayısı minimum 20 ECTS'ten 21 ECTS kredisine yükseltilmiştir, bu sebeple minimum 21 ECTS kredisi seçmeli ders almalılar. Mezuniyet için bir adet YÖK seçmeli dersi almanız yeterlidir.

(7) EEM445 dersinin kodu EEM415 olarak güncellenmiştir, bu sebeple zorunlu ders olan EEM415 dersini almalılar.

Published on: Wednesday, September 30, 2020
Will be published until: Saturday, March 6, 2021