2020-2021 SPRING SEMESTER MAKE-UP EXAMS SCHEDULE- DRAFT
2021-2022 Academic Year Senior Project Registration Conditions
ESTU-EEE Ph.D. Qualifying Examination Date and Zoom Links
Türksat is hiring fresh Electrical & Electronics Engineering Graduates
2020-2021 Spring Semester - EEM 413-414 Course Project Presentations Schedule (Updated)
Update for Summer Intership Date
Ege Üniversitesi Online Kariyer Söyleşileri-Orta Gerilim Paneller&Koruma Sistemleri
2020-2021 SPRING SEMESTER FINAL EXAM SCHEDULE- FINAL
2020-2021 Yaz Dönemi Stajları Fakülte Yönetim Kurulu Kararı (GÜNCEL)
Change of Head of Department
2021-2022 (Güz+Bahar) Lisansüstü Ders Programları (Kesinleşmiş)
2021-2022 (Güz+Bahar) Lisans Ders Programları (Kesinleşmiş)
Graduation Procedure
2020-2021 (Güz+Bahar) Lisansüstü Ders Programları (Kesinleşmiş)
Sınav İş Akış Şeması
Next Page

Graduation Procedure

Mezuniyet işlemleri onay süreci ek'teki dökümanda belirtilmiştir. Mezun durumuna gelen öğrencilerin, işlemlere başlamadan önce; özellikle 9. maddeyi dikkate alarak danışmanlarıyla bağlantı kurmaları faydalı olacaktır.

Not: Ders Kredi sayımı ve onay işlemi sadece öğrencinin kendi danışmanı tarafından yapılabilmektedir.

1. Öğrencilerimizin mezun olup tezlerini ve tez calışmaları kapsamında verecekleri diğer dosyalara (Simülasyon, video, sunum, kaynak kodu vb. dosyalara) ek olarak geçen seneki gibi gruptaki “her öğrenci” tarafından ekteki formun ayrı ayrı doldurulması gerekiyor. Bugüne kadar tez ile ilgili "proposal reports", "progress reports" gibi TÜM dökümanların ve yazılım donanım kodlarını bir CD içine ekleyip teslim etmeleri gerekiyor (bu sene google Drive  benzeri online yöntemlerle teslim edebilirsiniz). Basılı olarak bölüme getirecek öğrencilerimiz, bu formu doldurup basılı/ciltli tez kopyasının arka kapağının iç kısmına bir zarf yapıştırıp, kendilerine ait bu formları da o zarfın içine koymaları gerekmektedir.
  2. Bu forma ek olarak, EEM413 dersi kapsamında final döneminde teslim ettiğiniz son "Project Proposal”  dokümanını tezlerinizin son kısmına Appendix olarak eklemeniz gerekmektedir. Yani tezlerinizde Appendix olarak ilk dönem hazırladığınız proje önerilerinizin yer alması gerekmektedir.

Published on: Thursday, July 16, 2020
Will be published until: Sunday, July 17, 2022