TÜBİTAK 1003 Projemizde Burslu Staj Yapmak Üzere 4 Lisans Öğrencisi Aranmaktadır
2020-2021 FALL SEMESTER MIDTERM SCHEDULE - FINAL
Webinar
Eskişehir Teknik Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Çevrimiçi Stantlar Etkinliği
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü 17. Mezunlar Buluşması
(YENİ) T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Staj Seferberliği
Graduation Procedure
"Uzaktan Güvenli Sınav Uygulamaları" anlatım videoları.
2020-2021 (Güz+Bahar) Lisans Ders Programları (Kesinleşmiş)
2020-2021 (Güz+Bahar) Lisansüstü Ders Programları (Taslak 2)
Sınav İş Akış Şeması
MÜDEK-Mezun İşlemleri hk
EMO-Genç Bilgi Ağacı Seminerleri Başlıyor
XV. Mezunlar Buluşması
SUAS Team's Achievements of International UAV Competitions (TEKNOFEST and TÜBİTAK)
Next Page

Kuantum Bilişimi Teknolojileri için Frekans Kilitli Tek Foton Üreteci” (KÜBİT-FuTURE) Başlıklı ve çok ortaklı projemiz kapsamında disiplinler arası çalışmalar yürütülecektir. Bu bağlamda araştırmaya meraklı, hedefinde Yüksek Lisans çalışmalarına devam etmek olan, (pandemi sürecinde mümkün olduğu kadarıyla) fiili olarak Eskişehir Teknik Üniversitesi laboratuvarlarında görev alabilecek ve burslu staj yapmak isteyen lisans öğrencileri aranmaktadır.

Öğrenciler için istenen özellik ve şartlar aşağıda özetlenmiştir:

1. Tercihen öğrencinin Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Kimya mühendisliği, Malzeme Mühendisliği veya Fizik bölümü öğrencisi olması.
  2. Tercihen iyi derecede İngilizce bilmesi.
  3. Tercihen Eskişehir Teknik Üniversitesi bünyesindeki laboratuvarlarda fiili olarak çalışabilir durumda olması. (ikamet vb.).
  4. Burs miktarı 750 TL/ay olup burs süresi maksimum 6 aydır.
  5. TÜBİTAK STAR programı (https://star.tubitak.gov.tr/) detayları geçerli olup, başvurudan önce başvuru koşullarının incelenmesi gerekmektedir.

İlgilenenlerin bir paragraflık motivasyon mektubu, not ortalaması belgesi (karteks veya transkript) ve iletişim bilgileri ile 28 Kasım 2020 saat 12:00’a kadar e-posta ile feridunay@eskisehir.edu.tr adresine başvurmaları gerekmektedir. Seçilen öğrencilere projede görev alacağına dair belge verilecek ve TÜBİTAK başvurusu (son başvuru tarihi: 30 Kasım 2020) sonrası kabul edilenler stajlarına başlayabileceklerdir.

Published on: Tuesday, November 24, 2020
Will be published until: Tuesday, January 5, 2021