EEM 206 Electrical Circuits Laboratory- C Group Lab
Eskişehir Teknik Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Çevrimiçi Stantlar Etkinliği
Equipment for EEM 206 Electrical Circuits LAb
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü 17. Mezunlar Buluşması
2020-2021 Güz dönemi uzaktan eğitimle yapılacak derslerimiz hakkında bilgilendirme
Home Made EEM 206 Electrical Circuits Lab.
(2020-2021 Fall) Phd Qualifying Exam
(YENİ) T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Staj Seferberliği
4. sınıf öğrencilerinin dikkatine
Attention to Students Who Will Register for 413/414
2020-2021 Güz Ders kayıt haftası- Laboratuvar grupları hk.
2020-2021 Güz, "Research in ... " ve EEM402,405,406 ders kayıtları hk.
2020-2021 FALL SEMESTER GRADUATE EDUCATION INSTITUTE INTERVIEW INFORMATION
Graduation Procedure
"Uzaktan Güvenli Sınav Uygulamaları" anlatım videoları.
Next Page

1-Bu donem derslerimiz mergen.anadolu.edu.tr adresindeki uzaktan egitim web portali uzerinden yapilacaktir. Kullanım ile ilgili öğrencilere ESTÜZEM tarafından eğitim verilmiş olup tüm öğrenciler gerekli kullanım unsurlarını öğrenerek dersi takip etmekle yükümlüdür. Öğretim elemanı tarafından yapılması durumunda canlı derslerle ilgili detaylar ilgili dersin duyurularından takip edilmelidir.

2-Dersin takibi için gerekli bilişim altyapısını temin etmekle öğrenciler yükümlüdür.

3-Ölçme değerlendirme süreçlerinde sınav için online olmak ve öğretim elemanının talep ettiğinde kamera/ses bağlantılarını sağlamakla öğrenciler sorumludur. İlgili altyapının dönem başı itibariyle her öğrenci tarafından sağlanması sürecin sağlıklı ilerlemesi açısından önem arzetmektedir.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü

Published on: Friday, October 2, 2020