Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu Yüksek Lisans ve Doktora Burs Programı

Değerli Öğrenciler ve Mezunlarımız,

Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu Türk vatandaşlarına yönelik farklı burs programları sunmaktadır. 2021-2022 akademik yılına yönelik olarak verilecek olan Yüksek Lisans ve Doktora Bursuları için son başvuru tarihimiz 8 Nisan 2020’dir.

Yüksek Lisans Bursumuza lisans mezunları, lisans 3. sınıf veya 4. sınıf öğrencileri başvuruda bulunabilmektedirler.

Doktora Bursumuza, lisans mezunları, lisans 3. sınıf ve 4 sınıf öğrencileri, Yüksek Lisans öğrencileri veya Yüksek Lisans derecesine sahip adaylar başvuruda bulunabilmektedirler.

Burs programlarımıza başvurmayı düşünen adaylar, başvuru formu ve başvuru şartlarımız ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.fulbright.org.tr adresinden ulaşabilirler.

Sorularınız olursa advising@fulbright.org.tr veya fulb-ist@fulbright.org.tr e-posta adreslerimizden bize her zaman için ulaşabilirsiniz.

Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu

Published on: Tuesday, January 7, 2020