AWS Cloud Builders’ Day Workshop

AWS Cloud Builders’ Day Workshop, lisans öğrencilerine/mezunlara yardımcı olmak için ve öğrencilere onları küresel pazarlarda rekabetçi  yapacak cloud teknolojileri hakkında bilgi sahibi olmaları için düzenlenmektedir.

Program süresince katılımcılar uygulamalı etkinlikler ile cloud kavramı hakkında genel anlayış kazanacak, katılımcıların cloud  kavramları ve cloud’ta dağıtma ve çalıştırmanın temel özellikleri, fiyatlandırma ve teknik yardım konuları hakkında genel bir bilgi kazanması sağlanacaktır.

AWS Builders’ Day, cloud hakkındaki genel anlayışı geliştirmek ve doğrulamak isteyen kişiler için tasarlanmıştır. Etkinlik BT Yöneticileri, Mühendislik / Ürün Yöneticileri, Yazılım Mimarları, Yazılım Geliştiriciler ve Sistem Yöneticileri için yararlı olacaktır.

Yer: İki Eylül Kampüsü - Mühendislik Fakültesi

Tarih: 22 Kasım 2019

Saat: 09.00 – 17.00

Amaç: Dünyanın en büyük ve başarılı girişimlerinin çoğunda yenilikçilik, çeviklik ve ölçeklendirme için cloud hizmetlerinin kullanıldığını göstererek bulut teknolojilerinin rolünü artırmak

Organizatör: AWS , EESTEC

Kontenjan: 50 kişi

Katılım için ön şartlar:

• Daha önce hiçbir AWS deneyimi gerekli değildir.

• Konsept bilgisi: Genel BT teknik bilgisi. Bilgi işlem, ağ iletişimi, depolama ve veritabanı ağı teknolojileri gereklidir.

Hazırlıklar

1. Başvuru formu aşağıdadır: docs.google.com/forms/d/1yP1DeupyF0ZVwJ8yLz1LtQo_XxPQ0O2KbtwQdSg2Seo
  2. Katılım ücretsizdir.
  3. Kesin katılımcılar 12 Kasım günü açıklanacağından lütfen maillerinizi kontrol ediniz.

Sorularınız için instagram/eesteclceskisehir adresimizden bize ulaşabilir veya eestec.cp.eskisehir@gmail.com adresine mail atabilirsiniz.

Published on: Wednesday, November 6, 2019
Will be published until: Saturday, December 21, 2019