EPLAN Öğrenci Sertifikasyon Programı (Ücretsiz)

EPLAN Öğrenci Sertifika Programı: Okurken uzmanlaşmak

Kendini geliştirmek isteyen öğrenciler için farklı bir çözümümüz daha var: EPLAN'ı ve gerekli teorik/pratik altyapıyı doğrudan EPLAN mühendislerinden öğrenmek.

EPLAN Türkiye ofisi, 2019 yılı içerisinde yine Öğrenci Sertifika Programı Temel Adımlar dersini sunuyor olacak.

12-14 Şubat günlerinde 3 tam gün şeklinde internet üzerinden canlı yapılacak eğitim programı için şimdi başvurun. Bu derse katılım ücretsiz ancak başvurunuzun tarafımızdan incelenip onaylanması gerekiyor. Kayıt başvurusu için info@eplan.com.tradresine iletişim bilgilerinizi, okuduğunuz okulu, bölümü, ders not çizelgenizi ve kısa özgeçmişinizi içeren bir eposta atmanız yeterli. Size dönüş yapılacaktır.

Müşterimiz olan bir çok firma doğru şekilde EPLAN bilen elemanlar aradığı için bu programın öğrencilerin mezuniyetleri sonrası nitelikli işlere girmelerinde çok yararı olacağını düşünüyoruz.

Ayıracağınız zaman kariyerinizde sizin için iyi bir yatırım olacaktır.

Sertifikaya hak kazanmak için başvurunuz sonrası kaydınızın onaylanması ve programın tümüne eksiksiz katılım sağlamanız yeterli olacak.

Ücretsiz lisans ve diğer öğrenim çözümlerimiz için EPLAN Öğrenim Çözümleri sitemizi ziyaret edin.

Bu etkinliği katılın ve kayıt olun

Published on: Friday, January 11, 2019
Will be published until: Tuesday, February 12, 2019

Author of the announcement: Dr. Öğr. ÜyesiŞener AĞALAR

© 2011 CENG. All rights reserved.