TÜBİTAK 1003 Projemizde Burslu Staj Yapmak Üzere 4 Lisans Öğrencisi Aranmaktadır
2020-2021 FALL SEMESTER MIDTERM SCHEDULE - FINAL
Webinar
Eskişehir Teknik Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Çevrimiçi Stantlar Etkinliği
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü 17. Mezunlar Buluşması
(YENİ) T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Staj Seferberliği
Graduation Procedure
"Uzaktan Güvenli Sınav Uygulamaları" anlatım videoları.
2020-2021 (Güz+Bahar) Lisans Ders Programları (Kesinleşmiş)
2020-2021 (Güz+Bahar) Lisansüstü Ders Programları (Taslak 2)
Sınav İş Akış Şeması
MÜDEK-Mezun İşlemleri hk
EMO-Genç Bilgi Ağacı Seminerleri Başlıyor
XV. Mezunlar Buluşması
SUAS Team's Achievements of International UAV Competitions (TEKNOFEST and TÜBİTAK)
Next Page

Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bünyesindeki İnsansız Hava Aracı Öğrenci ekibi (SUAS); Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) kapsamında düzenlenen 2018 TÜBİTAK Uluslararası İnsansız Hava Araçları Yarışması ve T3 vakfının Savaşan İHA ve Sürü İHA kategorilerindeki yarışmalardan ödüllerle döndü. SUAS Anadolu takımı bu sene TEKNOFEST kapsamında toplam 10 kişilik bir ekip ile katıldığı 3 farklı yarışmanın tamamında derece elde etmiştir.

Danışmanlığını Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden Prof. Dr. Ömer Nezih Gerek’in yaptığı Anadolu-UAV Tübitak Sabit kanat kategorisinde 3.lük almıştır. Yine danışmanlığını aynı bölümden Doç. Dr. Tansu Filik’in yaptığı GAMA-UAV takımı Savaşan İHA yarışmasında 2.lik ve TEST uçuşu takımı da Sürü İHA yarışmasında 2.lik ödüllerini almıştır.

Anadolu UAV takım üyeleri: Alper Mandacı, Bilgin Selimoğlu, Fatma Özüdoğru, Mehmet Aktaş, Muhammed Taşkıran.

Gama UAV takım üyeleri: Alperen Kırımer, Görkem Kısıkkaya, Kadir Çelik, Hasan Mertcan Özkan.

Test Uçuşu takım üyeleri: Mustafa Gökçe

Hocalarımızı ve öğrenci arkadaşlarımızı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Published on: Monday, October 8, 2018
Will be published until: No Deadline