Course Registration - Laboratory sessions

Ders Kayıt haftası (17-21 Eylül 2018 arası) :

Aşağıda belirtilen derslere ait; aktif grupların kontenjanları sabit,  pasif grupların kontenjanları ise sıfır olarak açılacaktır: Öğrenciler; sadece aktif gruplara kayıt olabileceklerdir. Aktif grupların tamamında kontenjan dolduğu takdirde; Öğrencilerin, pasif grup için kontenjan arttırım dilekçelerini 21 Eylül Cuma günü saat 12:00'a kadar, bölüm sekreterliğine vermeleri gerekmektedir.

Aktif grupların tamamının kontenjanları (100%) dolmadan verilen dilekçeler dikkate alınmayacaktır.

Aktif grupların kontenjanlarının daha fazla arttırılması mümkün değildir. Bu sebeple verilen dilekçeler işleme alınmayacaktır.

Erasmus sebebiyle yurtdışında bulunan öğrenciler; dilekçelerini, arkadaşları vasıtasıyla bölüm sekreterliğine teslim edebilirler.

Ekle-sil haftası (24-28 Eylül 2018 arası) :

İletilen dilekçeler; 24 Eylül Pazartesi günü Bölüm başkanlığı ve dersi veren öğretim üyesi tarafından değerlendirip, pasif grupların kontenjan durumları karara bağlanacaktır ve aktif hale getirilip getirilmeyecekleri 25 Eylül Salı günü buradan duyurulacaktır.

Aktif gruplar                      Pasif Gruplar

BİL200 A-B-C-D                      E

EEM206 A-B-C-D-E-F-G            H

EEM311 A-B-C-D-E                   F-G-H

EEM328 A-B-C-D-E-F                G

EEM471 A-B-C                         D

Not: Dilekçe örneği ek'tedir

Published on: Tuesday, September 11, 2018
Will be published until: Monday, October 1, 2018

Author of the announcement: Dr. Öğr. Üyesiİsmail SAN

© 2011 CENG. All rights reserved.